Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ігор Держко психологічно неврівноважений, бо хоче керувати – Микола Горинь

Керівник фракції БЮТ у Львівській обласній раді Ігор Держко сьогодні розпорядився фракції БЮТ в обласній раді покинути сесійний зал без об’єктивних причин, окільки ніяк вплинути на рішення Президента України щодо звільнення чотирьох голів РДА вже не можливо.
«Він зробив такий емоційний вчинок, тому що хоче брати участь у процесі, в якому він є керівником, після зміни складу обласної ради та останніх подій він став трохи психологічно неврівноваженим», - сказав у коментарі «Гал-info» заступник голови облради Микола Горинь.
За словами Миколи Гориня, немає підстав для проведення позачергової сесії, оскільки немає предмету обговорення.
Звільнення чотирьох голів РДА не можливо відмінити, тим більше секретаріат Президента України мав достатньо часу, щоб переглянути ситуацію і почути всі „за” і „проти”.
Нагадаємо, що Ігор Держко демонстративно вивів фракцію БЮТ з сесійного залу під час роботи третього пленарного засідання ЛОР. Окрім того, він заявив, що фракція БЮТ ініціюватиме проведення позачергового засідання для детального розгляду  звіту тимчасової депутатської комісії створеної для аналізу причин звільнення чотирьох голів РДА та оцінки дій голови ЛОДА Петра Олійника.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ