Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Ігор Кульчицький став «Другом Євро 2012»

Сьогодні у Львові з робочим візитом перебувають операційний директор УЄФА Events S.A Мартін Каллен, делегат президента УЄФА з питань ЄВРО 2012, член Виконкому УЄФА Франтішек Лавринець та директор турніру в Україні Маркіян Лубківський.

Метою візиту представників УЄФА є зустріч з керівниками приймаючого міста Львова для обговорення стану підготовки міста до турніру. Делегація представників УЄФА та ТОВ «МОК «ЄВРО 2012 Україна» вже оглянула будівництво нового стадіону.

«Я знаю, що Ігор Кульчицький є видатною історичною постаттю львівського футболу, тому що за його участі ваша команда виграла кубок Радянського Союзу. Це та людина, яка заслуговує на статус «Друга ЄВРО 2012», і я сподіваюся, що з його допомогою ми зможемо успішно підготуватися до проведення чемпіонату» - розповів делегат Президента УЄФА з питань УЄФА ЄВРО 2012 Франтішек Лавринець.

«Я радий, що я став «Другом Євро 2012», я все зроблю для того, щоб Львів був кращий і стадіон, який будують, щоб був одним із кращих стадіонів у нас в Україні. Також думаю, що з Євро 2012 покращиться і інфраструктура, щоб діти мали де тренуватись. Я дуже надіюсь що Львів буде кращим не тільки в Україні, але й в цілому світі», - зазначив «Друг ЄВРО 2012» Ігор Кульчицький.

Нагадаємо, делегація УЄФА відвідала приймаючі міста Київ, Харків, Донецьк, візит у Львів завершальний.

«Я був вперше на львівському стадіоні, тому не можу порівнювати, що саме змінилося за останній час», - додав Франтішек Лавринець.

Франтішек Лавринець народився у Словаччині. Спочатку виступав за аматорські футбольні команди, доки не зайнявся серйозно юриспруденцією. Керує власним юридичним бюро. Працювати у футбольному менеджменті розпочав у 1990 році. Чотири роки опісля був обраний віце-президентом Словацької футбольної асоціації, а в 1999 році очолив асоціацію.

1996 - 1998 рр. - учасник групи експертів УЄФА з регулювання правил трансферних розрахунків;

2000 - 2004 рр. - член Комітету з трансферних компенсацій;

2000 - 2007 рр. - член Комітету національних збірних;

2007 - 2009 рр. - заступник голови Комітету проекту HatTrick;

2011 р. - делегат Президента УЄФА з питань УЄФА ЄВРО 2012.

Ігор Кульчицький (13 серпня 1941, Львів) — футболіст, півзахисник, більшість кар'єри провів у львівських «Карпатах». Багаторічний капітан «Карпат».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ