Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ігор Марчак має намір судитися з газетою «Суботня пошта»

Ігор Марчак має намір судитися з газетою «Суботня пошта» — про це сьогодні, 13 вересня, голова ЛМКП «Львівтеплоенерго» заявив на прес-конференції. За словами Марчака, ця газета перекрутила слова заступника міського голови з питань економіки Віктора Башука, який нібито назвав керівництво «Львівтеплоенерго» некомпетентним.

 «Суботня пошта» писала про підсумки роботи комісії, яка перевіряла роботу «Львівтеплоенерго» і написала про те, що Віктор Башук назвав керівництво підприємства некомпетентним. Однак я розмовляв з Башуком і він запевнив, що не казав такого. Зрештою перевірка ще не закінчена і перед тим, як писати про її підсумки, варто було б дочекатися офіційного висновку комісії. Матеріал в «Суботній пошті» є зовсім необ’єктивним і причиною цього не є погана робота «Львітеплоенерго», а упередженість редактора «СП» до Марчака. Він не може вибачити мені того, що я колись переміг його на виборах до міської ради, — наголосив Ігор Марчак. — Я особисто ще не читав цієї статті і збираюся це зробити і якщо виявиться, що те, що в «Суботній пошті» написано саме так, як я сказав, я буду звертатися до суду».
 7 вересня 2006 року в «Суботній пошті» надруковано матеріал під назвою «Теплі гроші», в якому Віктор Башук нібито називає керівництво «Львівтеплоенерго» та «Залізничтеплоенерго» некомпетентним.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ