Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ігор Марчак взяв під особистий контроль звернення мешканців Сихова

Учора, 19 жовтня, відбулася зустріч директора ЛМКП “Львівтеплоенерго” Ігоря Марчака з  мешканцями Сихівського  житлового масиву – повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міської ради.

Львів’яни, які користуються послугами централізованого теплопостачання, мали можливість поспілкуватися з керівником “Львівтеплоенерго”, звернутися до нього з  наболілими питаннями, пропозиціями та побажаннями. На зустріч з Ігорем Марчаком прийшли понад сто мешканців, які протягом трьох годин усно і письмово інформували директора “Львівтеплоенерго” про проблеми, з якими зіштовхується рядовий споживач послуг, які надає підприємство.
Усі звернення  директор ЛМКП “Львівтеплоенерго” взяв під особистий контроль.
Серед проблемних питань, з якими мешканці Сихова звертались до Ігоря Марчака, були прохання роз’яснити, як діяти в умовах, коли сусід не платить за послуги з теплопостачання і ця безвідповідальність  впливає на якість послуг; про тарифи на теплову енергію і що таке двоставковий тариф; яка відповідальність власників будинків, які не забезпечили належної якості роботи внутрішньобудинкових мереж тощо.
Мешканці багатоповерхівок, які мають проблеми з подачею гарячої води та опаленням, звертались з проханням встановити у будинках індивідуальні теплові пункти, які покращують якість опалення в квартирах і дають можливість отримувати гарячу воду  цілодобово.
           “Проблемних питань багато і,  за бажанням мешканців, такі зустрічі  можуть відбуватися частіше. Такі зустрічі корисні для працівників “Львівтеплоенерго”. Мешканці  під час зустрічі можуть з’ясувати,  що в їхньому конкретному випадку залежить від них, що - від балансоутримувача будинку, що -  від “Львівтеплоенерго”, – зазначив Ігор Марчак.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ