Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ігор Марков став довіреною особою Сергія Тігіпка

Обов'язки керівника регіонального виборчого штабу Сергія Тігіпка на півдні України та його довіреною особою в Одесі є голова політичної партії «Родіна» та депутат місцевої міськради Ігор Марков, – повідомило одеське видання «Ревізор».

 

Рішення про підтримку Сергія Тігіпка на президентських виборах було прийнято на партійній конференції «Родіни» 19 листопада 2009 року. Лідер партії Ігор Марков відзначив тоді, що Сергій Тігіпко – «новий політичний лідер».

 

Співробітництво «Родіни» з Тігіпком вирішено було будувати на базі спільних програмних тез: економічної самостійності регіонів , «антифашизму» і відмови від «помаранчевої» гуманітарної політики, особливого статусу російської мови та курсу на економічну кооперацію з Росією, Білоруссю і Казахстаном.

 

Українські націонал-демократичні партії та громадські організації неодноразово висували відносно Маркова звинувачення в організації та проведенні численних антиукраїнських провокацій, в т.ч. кровопролитних. Мова йде про звіряче вбивство 20-річного лідера молодіжної організації «Слава і Честь» (СіЧ) Максима Чайки 17 квітня 2009, а також про скандальну участь Маркова в розгоні мирної демонстрації перед входом до Одеської облдержадміністрації.

 

За інформацією ЗМІ, у Одесі політик також відомий під прізвиськом «Марадонна». Йому підконтрольний телеканал аТВ та низка Інтернет-видань: «Думская.net», «Ревізор», «Таймер». Через загрозу арешту влітку-восени 2009 року Марков переховувався у Москві. 8 вересня 2009 Мін'юст анулював реєстрацію «Родіни».

 

Ревізор

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ