Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ігор Шурма обіцяє розказати ОБСЄ про ситуацію на Львівщині

25 лютого народний депутат України, член фракції СДПУ (о) Ігор Шурма має намір виступити на парламентській сесії ОБСЄ, яка проходитиме у Відні. „У мене вже зафіксовано час мого виступу”, — повідомив „Гал-info” народний депутат. Він зазначив, що мова може піти про те, що опозиційному блоку „Не так!” місцева влада перешкоджає збирати підписи за проведення референдуму щодо можливості вступу України в НАТО та в ЄЕП. Зокрема Ігор Шурма згадав, що такі проблеми виникали з безпідставною реєстрацією ініціативної групи з проведення референдуму, яку виконуючий обов’язки міського голови Львова Зеновій Сірик відмовився реєструвати, однак згодом вона таки була зареєстрована за рішенням суду. Так само не виникало у них проблем і в ЦВК.
 „Однак я не ворог Львівщини, і якщо нам не чинитимуться адміністративні перешкоди, то я не буду про це говорити під час свого виступу в ОБСЄ”, — пообіцяв Ігор Шурма.
 За словами Ігоря Шурми, остаточні підсумки збору підписів за проведення референдуму на Львівщині буде підведено наприкінці тижня, однак орієнтовно на території області зібрано 30 000 підписів протягом одного місяця. До збору підписів було залучено 150 членів ініціативної групи. Переважно підписи збиралися у містах. „Оскільки тут люди краще поінформовані, до того ж в підписний лист треба вносити паспортні дані”, — пояснив Ігор Шурма. Він зазначив, що якби не адміністративні перешкоди, то збір підписів міг би тривати три місяці і тоді вдалось би зібрати 80 000 підписів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ