Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ігор Шурма подарував Новому Калинову автомобіль швидкої допомоги від харківських бізнесменів

Харківські бізнесмени через Ігоря Шурму передали автомобіль швидкої допомоги для амбулаторії в місті Новий Калинів Львівської області, яку планують відкрити восени цього року, — повідомив «Гал-info» екс-народний депутат, радник міського голови Харкова Ігор Шурма. На купівлю «швидкої» підприємці із Харкова, за його словами, зібрали 45 тис. грн і сьогодні, 22 травня, відбулася урочиста передача автомобіля.

«Це абсолютно не піарна акція, а лише жест доброї волі від харків’ян для мешканців Львівщини. Ще перед виборами я пообіцяв мешканцям Нового Калинова, що ми купимо їм машину «швидкої», однак у передвиборний час ми цього не зробили, щоб ніхто не сказав, що ми збираємося підкупити виборців. Зараз же я виконую свою обіцянку, незважаючи на те, що СДПУ(о) програла вибори. Такою акцією я хоту запропонувати всіх великим патріотам: збирайте «манелі» і їдьте працювати на схід, щоб об’єднати Україну, щоб прищепити на сході українську ідею, а не виголошуйте гучні заяви з високих трибун», - зазначив Ігор Шурма.
Попри те, що зараз Ігор Шурма мешкає у Харкові й обіймає посаду радника міського голови цього міста, екс-нардеп, як він заявив, і надалі збирається допомагати Новому Калинову.
«На День медичного працівника аптека цього міста отримає подарунок  від мене: одноразові шприци, вату, медикаменти, апарат для вимірювання тиску й інші найнеобхідніші речі», — зазначив Ігор Шурма.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ