Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Ігор Єремєєв спростовує свою причетність до заборони продавати НПК „Галичина”

Народний депутат України, власник близько 40% акцій НПК „Галичина” Ігор Єремєєв спростовує свою причетність до судової заборони продавати 32,86% акцій НПК „Галичина”. Про це він заявив у коментарі „Гал-info”.
За його словами, він абсолютно у цьому не зацікавлений і не має до цього ніякого стосунку. „З повною відповідальністю можу заявити, що не цікавлюся ні аукціоном, ні фірмою „Сократ” у всьому, що стосується продажу акцій НПК „Галичина”. Це не мої акції, і я не має до них жодного стосунку”, — зазначив Ігор Єремєєв.
25 січня Прилуцький районний суд (Чернігівська область) заборонив проведення аукціону з продажу пакета акцій 32,86% акцій НПК „Галичина”. Позов був поданий приватною особою. Зазначений пакет акцій планували виставити на продаж у Першій торговельній фондовій системі (ПТФС) сьогодні, 25 січня, о 12:00.
Нагадаємо, що аукціон із продажу 32,86% акцій (286 млн 83 тис. 547 штук) НПК „Галичина” (Львівська область) був перенесений з 15 грудня 2005 року на 25 січня 2006 року. Лід-менеджером аукціону є Інвестиційно-фінансова група „Сократ”, а ко-менеджером виступає КБ „Приватбанк”. Стартова ціна однієї акції - 2 грн. Стартова вартість пакета визначена організаторами на рівні 117 млн доларів.
Раніше представники ІФГ „Сократ” не виключали, що проведення конкурсу з продажу 32,86% акцій „Галичини” може бути заблоковане або зірване. Зокрема, заявляли, що деякі акціонери „Галичини” роблять кроки, що можуть привести до зниження інвестиційної привабливості об'єкта і можуть негативно відбитися на проведенні аукціону.
На нинішній день 25% акцій НПК „Галичина” знаходяться у власності держави, 32,86% - у групи „Приват”, а 41% - у групи „Континіум” депутата Ігоря Єремєєва, якого називають основним покупцем НПК „Галичина”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ