Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ігор Єремєєв з’ясує, чи має право Володимир Снітинський на місце у списку „Відродження”

Екс-голова ЛОО Народної партії України Володимир Снітинський не виходив з партії, а його з неї виключили, — про це у коментарі „Гал-info” заявив народний депутат України, куратор партії на Львівщині Ігор Єремєєв.
За словами Ігоря Єремєєва, таке рішення було прийняте на політвиконкомі партії після того, як її члени дізналися про те, що Володимир Снітинський запропонував свою кандидатуру для включення у списки партії „Відродження”, будучи членом партії Литвина.
„За результатами його роботи на посаді голови ЛОО Народної партії України ми вирішили, що Снітинський не може очолювати обласну організацію партії. Більше того, ми порушуватимемо питання про те, чи може він бути включений у списки до Верховної Ради від партії „Відродження”, оскільки у документах, які він подав у ЦВК, зазначається, що він безпартійний, хоча тоді він ще був членом Народної партії.”
Також він зазначив, що до кінця цього тижня – максимум у вівторок наступного завітає до Львова, де дасть прес-конференцію щодо ситуації в партії і подальших планів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ