Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ігор Жданов: 2017-й стане роком ще більш відчутного відродження спортивної інфраструктури в Україні

На відновлення матеріально-технічної бази сфери фізичної культури та спорту, на об'єкти спортивної інфраструктури у 2016 році, за рахунок Державного фонду регіонального розвитку, Урядом були виділені кошти в сумі 100 мільйонів гривень 19 регіонам України. Про це повідомив Міністр молоді та спорту Ігор Жданов під час прес-конференції 16 грудня.

Як зазначив Ігор Жданов, відремонтовано або розпочато ремонт, відбудовано або побудовано з нуля 32 об`єкти. Зокрема, реконструйовано футбольне поле та упорядковано територію центрального стадіону у Житомирі, проведено реконструкцію басейну у Херсоні та футбольного поля комплексної дитячо-юнацької спортивної школи управління молоді і спорту Херсонської ОДА. У Хмельницькому завершено реконструкцію легкоатлетичного ядра на спортивному комплексі «Поділля», а в Миколаєві збудовано спортивний корпус спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з фехтування.

Міністр акцентував на необхідності подальшого системного відновлення спортивної інфраструктури, особливо в обласних та районних центрах.

“У 2017 році співробітництво Міністерства, місцевої влади та Фонду буде продовжено. Планується, що бюджет Фонду на відбудову саме спортивної інфраструктури складатиме 300 мільйонів гривень”, - наголосив Ігор Жданов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ