Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ігор Жданов відвідав збірну України, яка виступає на ІІІ Юнацьких Олімпійських іграх

Ігор Жданов відвідав збірну України, яка виступає на ІІІ Юнацьких Олімпійських іграх. Про це повідомив Урядовий портал.

Під час перебування на ІІІ Юнацьких Олімпійських іграх, що тривають у Буенос-Айресі, Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов завітав у Олімпійське селище та привітав команду зі святом Покрови і Днем захисника України.

Разом з президентом НОК Сергієм Бубкою, віце-президентом НОК Миколою Томенком, послом України в Аргентині Юрієм Дюдіним Ігор Жданов подякував юним спортсменам за те, що гідно та успішно представляють нашу країну на Юнацькій Олімпіаді. Всі учасники змагань, незалежно від зайнятих призових місць - є переможцями. Адже вони у непростій боротьбі здобули ліцензії та змагаються серед найсильніших спортсменів свого покоління з усього світу.

«Багато дорослих українських атлетів є військовослужбовцями ЗСУ, Нацгвардії, Держприкордонної служби, СБУ. Впевнений, хтось з нинішньої юнацької Олімпійської збірної України також згодом вирішить продовжити свою спортивну кар’єру у складі силових відомств. Прикладом для кожного з них стануть десятки й сотні спортсменів, які воювали на сході України, захищаючи територіальну цілісність нашої країни від російського агресора. Завдяки нашим захисникам і в т.ч. представникам спортивної родини, сьогодні українські атлети мають можливість тренуватися під мирним небом, боротися на спортивному фронті за честь України і синьо-жовтого прапора», - зазначив Міністр під час зустрічі.

Юні спортсмени подякували за привітання і теплу підтримку всієї України, вони знають, що за них вболівають мільйони, бо між тренуваннями та змаганнями встигають читати ЗМІ та соцмережі.

Також Міністр ознайомився із умовами проживання юних українців в Олімпійському селищі, і подякував Штабу збірної, президенту НОК Сергію Бубці, шефу місії Ганні Сорокіній, всім, хто доклав максимум зусиль, щоб створити оптимальні умови для перебування української команди в Буенос-Айресі.

На ранок 15 жовтня у збірної України — 10 нагород: два «золота», чотири «срібла» і чотири «бронзи».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ