Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ігоря Гуменчука звільнено з посади

Підписано розпорядження про звільнення з посади заступника начальника міського управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Ігоря Гуменчука за згодою сторін, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Ігор Гуменчук подав заяву з проханням звільнити його з посади. Відповідно від 7 листопада 2011 року Ігоря Гуменчука звільнено.

У органах місцевого самоврядування Ігор Гуменчук працював з 2002 року. Займав посади спеціаліста І категорії відділу моніторингу компонентів природного середовища, у 2003 році переведений на посаду головного спеціаліста відділу озеленення та формування ландшафтів, у 2003 році – начальник відділу озеленення та формування ландшафтів, з 2004 року переведений на посаду заступника начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин.

Як повідомлялось раніше, на відповідне доручення міського голови Львова Андрія Садового проводиться перевірка достовірності дипломів про здобуття вищої освіти усіх працівників Львівської міської ради та підпорядкованих ЛКП. Відповідно, від НУ «Львівська політехніка» мерія міста отримала інформацію, що диплом серії КА №024782 від 30.06.1997 року університет «Львівська політехніка» не видавав.

Як повідомили у відділі кадрів Львівської міської ради, диплом серії КА №024782 від 30.06.1997 року при влаштування на роботу подав у відділ кадрів Гуменчук Ігор Богданович.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ