Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Ігри Нескорених»: четверо львів'ян потрапили у збірну України

23 квітня оголосили склад збірної України «Ігор Нескорених-2017». Відтак, четверо осіб з Львівщини увійшли до складу команди, яка готуватиметься до участі у конкурсі, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Всього до національної команди увійшло 30 учасників – 18 ветеранів та 12 дійсних військовослужбовців. Серед 30 учасників збірної  – четверо  представників Львівщини, зокрема: Дмитро Сидорук, Роман Панченко, Дмитро Афанасьєв та Катерина Михайлова.

З 15 учасників збірної за підсумками відбору сформують основний склад, який змагатиметься восени на Іграх в Торонто, а ще 15 утворять резерв.

Загалом у змаганнях взяли участь 107 учасників.

Нагадаємо, що протягом березня та квітня близько двадцяти представників Львівщини –військовослужбовців та ветеранів військових дій, які отримали інвалідність під час виконання службових обов’язків, готувалися до тестування. У національному відборі взяли участь 14 кандидатів від  Львівщини, вони здобули 10 медалей.

Довідка.

«Ігри Нескорених» (Invictus Games) –  це міжнародні спортивні змагання для військовослужбовців і ветеранів із обмеженими фізичними можливостями, отриманими під час виконання службових обов'язків. Участь у змаганнях беруть команди від країн-членів НАТО, а також стратегічних партнерів Альянсу. Вперше зазначені змагання відбулися в 2014 році в Лондоні (Велика Британія).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ