Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ілларіонов: найближчим часом Путін відновить масштабні військові дії, під ударом – Бердянськ-Мелітополь

Андрій Ілларіонов вважає, що найближчим часом Путін може відновити масштабні військові дії. Удар буде завданий з території сепаратистського анклаву по напрямку Бердянськ-Мелітополь і відповідно зустрічні удари – з території Криму. Про це експерт заявив учора під час ефіру програми Савіка Шустера.

Зі слів Андрія Ілларіонова, путіна не влаштовує в останніх подіях дві важливі речі.

Перше – успіх українських парламентських виборів. Друге – збереження з боку Європи і США щодо росії існуючих санкцій та їх продовження.

«Більше того, ані Європа, ані США, не відповіли на т.зв. запрошення Путіна до переговорів щодо розподілу Європи і пострадянського світу, яке він зробив у своїй валдайській промові у Сочі. Не відповіли на те, на що він очікував…. Оскільки (Путін) не отримав цих відповідей, то вирішив добитися своїх результатів за допомогою сили», – наголосив експерт.

«І я дуже побоююсь, що найближчим часом можливо одночасне з т. зв. виборами у Донецьку і Луганську або відразу після них буде поновлено значно масштабні військові дії, передусім, що починаються з сепаратистських анклавів по напрямках Бердянськ-Мелітополь, і відповідно зустрічні удари з території Крима», – додав Андрій Ілларіонов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ