Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ілик каже, що Яценюк терпеливо стоїть у черзі

Юлія Тимошенко залишається єдиним кандидатом від об’єднаної опозиції «Батьківщина», від партії «Батьківщина», який висунутий офіційно з`їздом партії як претендент у кандидати на майбутнього президента України. Про це заявив нардеп Роман Ілик під час звіту у Дрогобичі 12 січня.

«Якщо ж станеться так, що вона буде в ув’язнені, і в той чи інший спосіб у нас будуть складатися обставини, що вона не зможе взяти участь у виборах, тоді, безумовно, ми перейдемо у формат того, що «Батьківщина» буде мати, і в цьому сумнівів нема ніяких, іншого кандидата з яким будуть погоджуватися всі кроки і дії інших наших союзників по опозиції»,- зазначив Ілик.

Нагадаємо, що, за інформацією джерел журналіста Мустафи Найем, «Яценюк все більше і більше занепокоєний тим, що Юлія Тимошенко тягне з висуненням його як єдиного кандидата від "Батьківщини". (Особливо на тлі зростання рейтингу Віталія Кличка).

Наближені до Яценюка люди кажуть, що два тижні тому (тобто на початку жовтня минулого року), Яценюк висунув Тимошенко умову, що це питання має бути вирішено до кінця цього року. А через тиждень Сергій Власенко заявив, що Тимошенко не виключає своєї участі у виборах у 2015 році».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ