Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Імовірно, що вибори до місцевих рад на Львівщині відбудуться в листопаді 2007 року

Найбільш імовірно, що наступні вибори на Львівщині відбудуться вже в листопаді 2007 року, оскільки одним із погоджених пунктів домовленостей між учасниками Помаранчевої коаліції у Верховній раді було розмежування у часі виборів до місцевих рад з виборами до Верховної Ради. Про це у коментарі „Гал-іnfo” повідомив народний депутат України Юрій Ключковський (блок „Наша Україна).
За його словами, пункт про розведення у часі виборів до місцевих не передбачений у проекті змін до Конституції України #3207-1 щодо місцевого самоврядування, однак прихильниками розведення у часі вже є всі учасники Помаранчевої коаліції. „Якщо ці зміни до Конституції будуть прийняті, і наберуть чинності в січні 2008 року, то перед тим у листопаді 2007 року доведеться провести вибори до місцевих органів влади” — сказав Юрій Ключковський.
Варто зазначити, що проект змін до Конституції України про місцеве самоврядування підтримують також представники Партії Регіонів, про що сьогодні у коментрі „Гал-info” повідомив нардеп Тарас Чорновіл (Партія Регіонів). Тому варто сподіватися, що проект змін до Конституції України набере необхідну кількість голосів (300 народних обранців).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ