Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Інавгурація нового міського голови Львова відбудеться орієнтовно в останню неділю перед Великодніми святами – Зеновій Сірик

Інавгурація нового міського голови Львова відбудеться орієнтовно в останню неділю перед Великодніми святами – прогнозує в.о. міського голови Зеновій Сірик, про це він зазначив сьогодні, 4 квітня, під час прес-конференції.
За словами Зеновія Сірика, у Львівській міській раді вже почали підготовку до інавгурації нового міського голови, список запрошених на інавгурацію готує команда новообраного міського голови Андрія Садового.
„Нам дуже важко прогнозувати, як розвиватимуться події, сподіваюся, що до кінця цього тижня міська ТВК затвердить результати виборів до ЛМР, потім кандидати в депутати та на міського голову матимуть 10 днів на оскарження результатів, і якщо суттєвих судових позовів не буде, сподіваємось, інавгурація нового міського голови не затягнеться”, — зазначив Зеновій Сірик.
Поруч з тим вагомою перешкодою, яка може завадити проведенню першої урочистої сесії та легітимізації новообраного міського голови, може стати те, що Винниківська ТВК визнала недійсними результати виборів до місцевих рад на території Винник. Як вважає Зеновій Сірик, таке рішення Винниківської ТВК було безпідставним і комісія мала визнати недійсними тільки вибори міського голови Винник.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ