Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Індія посилить правила видачі віз для українських жінок

Індія хоче посилити правила видачі віз для українок та росіянок через зростання кількості секс-працівниць, які прибувають з країн СНД.

МЗС Індії запропонував індійським дипломатичним представництвам в Україні, Росії, Казахстані та Киргизії ретельніше розглядати звернення на отримання візи від жінок у віці від 15 до 40 років, пише газета Times of India з посиланням на власні джерела, повідомляє ТСН.

За даними видання, кількість повій, які прибувають до Індії з цих країн, постійно зростає. Лише в столиці Делі зараз працюють до 3,5 тисячі "нічних метеликів" з країн СНД.

У посольстві РФ в Індії пояснили, що з самої Росії (можна припустити, що і з України) насправді до Індії приїжджає зовсім небагато "жриць кохання". Однак усіх дівчат з СНД, зокрема з держав Середньої Азії, яких нерідко затримує індійська поліція за проституцію, традиційно тут називають "росіянами".

Зазначимо, що щороку в Індію приїжджають десятки тисяч туристів з України та Росії, яка в останній рік стала ще більш популярною через туристичну кризу в постреволюційному Єгипті. Як саме індійські дипломати збираються "відсіювати" потенційних секс-працівниць, поки не ясно.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ