Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Інформація прес-центру АТО станом на 07:00 09.01.2015

Ситуація у зоні проведення антитерористичної операції за минулу ніч суттєво ускладнилася.

Незаконні збройні формування, порушуючи режим припинення вогню, значно збільшили кількість обстрілів по позиціях сил АТО з важкого озброєння – мінометів, артилерії у тому числі із реактивних систем залпового вогню «Град». За ніч бойовики 34 рази обстріляли наших військових.

Найбільша активність терористів спостерігалася на донецькому напрямку, хоча збройні провокації зафіксовано і на інших напрямках.

З мінометів бойовики двічі вели вогонь по донецькому аеропорту, населених пунктах Веселе, Тоненьке, Опитне, Мар’їнка, Авдіївка, Гнутово, Новотошковське, двічі по Красногорівці та тричі по Пісках. Із стрілецької зброї терористи обстріляли наші позиції в районі населених пунктів Мар’їнка, Нікішино, Кряківка та Рідкодуб.

Впродовж ночі бойовики 9 разів вели вогонь з артилерії, а ще 5 із БМ-21 «Град». Із артилерійських систем незаконні збройні формування обстріляли населені пункти Велика Анадоль, Каменка, Октябрське, двічі Тоненьке та чотири рази Гнутово а з «Градів» - Павлополь, Райгородка, Октябрське і двічі Кримське.

Також 8 разів зафіксовано проліт безпілотних літальних апаратів у небі над Дєнєжнікове, Щербак, Пантелеймонівка, Щастя, Чмирівка, Краматорськ та двічі Глинка.

Загалом, за добу незаконні збройні формування 50 разів обстріляли позиції наших військових. Схоже, що черговий російський гумконвой привіз на Донбас не продукти харчування.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ