Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Інформація прес-центру АТО станом на 18:00 10.01.2015

Терористи усе частіше стріляють, використовують танки, артилерію і "Гради"

Ситуація у зоні проведення антитерористичної операції залишається складною. Розпочинаючи з 7 години сьогоднішнього ранку незаконні збройні формування 34 рази відкривали вогонь по позиціях наших військ застосовуючи, в основному, важке озброєння – танки, артилерію у тому числі і «Гради».

Епіцентром напруженості залишається район донецького аеропорту та найближчі до нього населені пункти.

Впродовж дня бандформування вели вогонь із гранатометів, мінометів, озброєння танка та артилерії по новому терміналу та метеовежі донецького летовища. З танків та двічі з артилерії бойовики відкривали вогонь по населеному пункту Березове. Крім того, терористи з мінометів обстріляли Богданівку, Авдіївку, Каменку, двічі околиці Тарамчука та по два рази Славне і Опитне.

З артилерійських систем терористи вели вогонь по населених пунктах Богданівка, Водяне, Сєверноє, Мар’янка та двічі Тоненьке, а з реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град» по околицях Новотроїцького.

На інших напрямках з гранатометів було тричі обстріляно населений пункт Чернухіно, з мінометів –Нікішино, Каменка та околиці населеного пункту Нижнє, із стрілецької зброї – Кримське, а з артилерії вогонь вівся по Сокольниках, Нікішино та Редкодубу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ