Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Інформація прес-центру АТО станом на 18:00 12.01.2015

У зоні проведення антитерористичної операції продовжує зростати кількість щоденних обстрілів зі сторони незаконних збройних формувань. Повідомили у прес-центрі АТО.

Розпочинаючи з 7 години ранку, бойовики 58 разів обстріляли позиції наших військових. Під обстріли потрапили 29 населених пунктів та позиції українських військових поблизу них.

Сьогодні, окрім донецького аеропорту, який вже кілька днів залишається найгарячішою точкою, ситуація загострилась і в інших районах Луганської та Донецької областей. Бандформування продовжують застосовувати важке озброєння – міномети, артилерію, озброєння танків та реактивні системи залпового вогню.

Впродовж дня найбільшу кількість обстрілів зазнали населені пункти Чермалик, Гнутово, Піски, Гранітне, Опитне, Красногорівка, Авдіївка та ТЕС у місті Щастя. Усі ці населені пункти, окрім мінометів та артилерії, були обстріляні з реактивних систем залпового вогню, а електростанція у місті Щастя тричі піддалася удару з «Градів».

Крім того, бандити із стрілецької зброї, гранатометів, мінометів, артилерії та озброєння танка впродовж дня вели вогонь по метео- та диспетчерській вежах і новому терміналу донецького аеропорту. Зранку в районі нового терміналу «працював» снайпер, а після обіду тут відбулося бойове зіткнення.

Разом з тим, ситуація на передньому краї перебуває під контролем українських військових, які, за необхідності, наносять удари у відповідь, подавляючи найбільш активні та небезпечні вогневі точки противника. Втрати бойовиків уточнюються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ