Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Інформація прес-центру АТО станом на 18:00 15.01.2015

Ситуація у зоні проведення антитерористичної операції станом на 18.00 залишається складною.

Епіцентром протистояння залишається Донецький аеропорт, де бої точилися впродовж цілого дня. З самого ранку бойовики вели вогонь по новому терміналу, застосовуючи стрілецьку зброю, гранатомети, танки та реактивну артилерію. Починаючи з 14 години вони вдалися до штурму. Українські військові відбили атаки терористів, завдаючи їм значних втрат. На даний час бої за аеропорт тривають, «кіборги» продовжують обороняти летовище і не збираються його залишати.

На інших напрямках найгарячіші події розгорталися на Луганщині поблизу Кримське, Сокольників, Трьохізбенки та ТЕЦ Щастя. Тут незаконні збройні формування застосували по позиціях наших військ реактивні системи залпового вогню «Град», а неподалік населеного пункту Сміле відбулося бойове зіткнення.

Загалом, з 6.00 до 18.00 незаконні збройні формування 44 рази обстріляли позиції сил АТО.

Надвечір терористи розвернули артилерійські засоби, з яких вели вогонь по українським військовим в районі Донецького аеропорту, в сторону житлових кварталів Донецька. Серед мирних громадян є загиблі. Вочевидь, бойовики мають на меті звинуватити Збройні Сили у зриві мирних домовленостей та загибелі мирних громадян.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ