Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Інформація прес-центру АТО станом на 18:00 20.01.2015

Протягом дня ситуація в окремих районах зони АТО мала тенденцію до загострення. Повідомили у прес-центрі АТО.

На Луганщині бойовики зранку розпочали інтенсивний обстріл з артилерії, мінометів та реактивних систем «Град» позицій Збройних Сил в районі населених пунктів Кримське, Новотошківка, Нижнє, Щастя. Після чого, близько 16.00, російсько-терористичні війська за підтримки танків вдалися до наступу. Українські військові дають відсіч ворогу, проводять перегрупуваннята маневр вогнем.

В районі Донецького аеропорту підрозділи Збройних Сил продовжують активні дії зі звільнення об’єктів летовища, які утримуються бойовиками, ситуація перебуває під контролем українських військових. Противник намагається чинити опір, але наші захисники виконують поставлені завдання. В той же час незаконні збройні формування не припиняють обстріли передових позицій українських військ поблизу населених пунктів Піски, Авдіївка, Веселе, Гранітне, Опитне та Тоненьке. Артилерія Збройних Сил веде вогонь у відповідь, придушуючи вогневі точки бойовиків, крім випадків, коли артилерійські засоби противника знаходяться у житлових кварталах.

На дебальцівському та маріупольському напрямках бойовики активності не проявляли.

Бойовики протягом дня 6 разів обстріляли наші позиції поблизу населених пунктів Дебальцево, Вуглегірськ, Малоорлівка, Нікішине, Кам’янка.

В районі Маріуполя сьогодні було затишшя, лише надвечір, о 17.12, терористи відкрили вогонь з РСЗВ «Град» по позиціях українських захисників в районі населеного пункту Зоря.

Загалом з 6.00 до 18.00 терористи здійснили 45 обстрілів об’єктів і позицій сил АТО. Противник отримав адекватну відповідь.

Не проходить жодного дня, щоб терористи не відкривали вогонь по мирних громадянах. Сьогодні, о 08.00, з реактивних систем «Град» бойовики обстріляли населений пункт Трьохізбенка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ