Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Інформація прес-центру АТО, станом на 19.00 21.11.2014

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції залишається напруженою, - прес-центр АТО.

Бойовики продовжують вести вогонь по наших позиціях, прикриваючись мирними мешканцями. Загалом, з шостої ранку, терористи тридцять чотири рази порушували умови мінського меморандуму.

Зокрема, На Луганщині мінометні обстріли відбуваються зі сторони населених пунктів Сміле, Раївка, Донецький. Ведеться вогонь й з околиць обласного центра – міста Луганськ.

В Донецький аеропорт сьогодні опівдні прорвався конвой, який доставив оборонцям цього важливого стратегічного об'єкту воду та продукти харчування. Не зважаючи на обстріл зі сторони бандитів, вантаж розгружено в одному з терміналів.Після розвантаження автомобільна техніка вдало повернулася у пункт попередньої дислокації. Втрат серед учасників конвою не має. 

Терористи намагаються локалізувати підступи до донецького аеропорту встановлюючи фугасні пастки. Наші воїни у свою чергу зачищають територію від вибухонебезпечних предметів. На жаль, сьогодні, при спробі зачистки території поблизу аеропорта ДОНЕЦЬК підірвались на фугасі 3 віськовослужбовця. Один з них загинув.

Загалом, втрати сил АТО за день склали 8 осіб: один загиблий та восьмеро отримали поранення різного ступеня важкості. Поранених госпіталізовано.

Противник не полишає спроб спровокувати українські війська на відкриття масованого вогню. Сьогодні бойові розрахунки нарізної та реактивної артилерії нанесла 24 вогневих удари по розвіданих позиціях ворога. Усі вогневі завдання виконувались виключно у випадках, коли це не наражало на небезпеку мирне населення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ