Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Інформація про квартири, які придбала Державна іпотечна установа на Львівщині

Державною іпотечною установою у 2009 році придбані квартири із числа незавершеного будівництва. На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 23.09.2009 р. № 1037 «Про розподіл квартир, що придбані Державною іпотечною установою» у Львівській області утворено робочу групу, персональний склад якої затверджено розпорядженням голови облдержадміністрації від 29 жовтня 2009 року № 1143/0/5-09. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Основною функцією робочої групи (згідно п. 10 Положення про Координаційну раду з питань розподілу квартир, придбаних державною іпотечною установою, при Кабінеті Міністрів України, затвердженого зазначеною постановою) визначено перевірку правових підстав для включення громадян до попередніх поіменних списків. Списки громадян, визначених відповідно до норм постанов Кабінету Міністрів України від 23.09.2009 р. № 1037 та від 18.11.2009 р. № 1300, які перебувають на квартирному обліку і потребують забезпечення житлом чи поліпшення житлових умов, на розгляд робочої групи подавались керівниками відповідних територій. Затверджувались поіменні списки Координаційною радою при Кабінеті Міністрів України.

Розподіл квартир затверджено в наступному порядку: у м. Кам’янка-Бузька -  14 квартир, у м. Новий Розділ - 22 квартири, у с. Давидів Пустомитівського району – 15 квартир, у м. Бібрка Перемишлянського району – 4 квартири, у м. Яворів – 25 квартир.

На виконання пункту 3 Порядку безоплатної передачі квартир, придбаних Державною іпотечною установою, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.07.2011 р. № 855 «Деякі питання передачі  квартир, придбаних Державною іпотечною установою» розпорядженням голови облдержадміністрації від 9 вересня 2011 року № 920/0/5-11 затверджено персональний склад регіональної ради з координації здійснення заходів щодо безоплатної передачі квартир, придбаних Державною іпотечною установою, під головуванням заступника голови облдержадміністрації Володимира Губицького.

Регіональною радою проведено два засідання, за результатами яких організовано оформлення актів прийому-передачі документів та визначено уповноваженого представника Регіональної ради для їх підписання з представником Державної іпотечної установи для подальшої передачі  головам  регіональних комісій.

Акти прийому-передачі документів від представника Державної іпотечної установи І. Бокова  після ретельної звірки підписані в двосторонньому порядку  7 жовтня 2011 року і передані міським головам зазначених міст та сільському голові с. Давидів. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ