Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Інформаційно-консультативні послуги спільноти Анонімних алкоголіків відтепер можна отримати анонімно у телефонному режимі

Дізнатися про діяльність спільноти Анонімних Алкоголіків відтепер можна анонімно. Нещодавно в Україні створена мережа інформаційних телефонів спільноти. Тепер кожен зацікавлений громадянин може зателефонувати та отримати інформацію про існуючі групи Анонімних Алкоголіків, про час та місце зібрань для сімейних груп Ал-Анон. Також консультанти груп допоможуть отримати спеціалізовану літературу, або, наприклад, знайти спільноту в іншому місті України чи за кордоном.
У Львові інформаційно-консультативні послуги спільноти Анонімних алкоголіків можна отримати за номером телефону - 8 (067) 788-35-34. про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
«Якщо є узалежнена особа, її близький родич чи просто колега по роботі, якому не байдужа чиясь подальша доля, але вони вагаються, через відсутність інформації, то вони завжди можуть зателефонувати та, поспілкувавшись, з’ясувати для себе важливі питання. Кияни, наприклад, практикують проведення індивідуальних зустрічей з виздоровлюючим алкоголіком тет-а-тет, що намагаємося запровадити і у Львові. Більшість членів спільноти будуть раді поспілкуватися з потребуючими та дати їм свій номер телефону», - повідомив консультант з питань узалежнень Тарас Кушнір.
Зазначимо, що у Львові працюють групи взаємодопомоги та підтримки анонімних алкоголіків та сімейні групи – спільноти родичів і друзів алкоголіків, які діляться один з одним своїм досвідом, силою духу і надією, щоб вирішити спільні проблеми. Членство в групі безкоштовне.
До речі, родиною з алкогольною проблемою називають таку родину, в якій хоча б одна особа п'є так, що завдає шкоди іншим. Це здебільшого стосується сімей, де хтось є узалежненим від алкоголю. Особа, що п'є деструктивно, створює оточуючим людям життєві, емоційні та фінансові проблеми, внаслідок чого вся родина бореться з «алкогольною проблемою» та долає наслідки.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ