Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

"Інформаційний спротив" відмовився від контактів з ОБСЄ

Група "Інформаційний спротив" відмовилася від подальших контактів із представниками ОБСЄ на Донбасі.

Про це повідомляє організатор групи Дмитро Тимчук у Facebook вранці 10 листопада.

"На останнє звернення представників ОБСЄ із проханням про зустріч і експертні консультації з координаторами групи "ІС" ми дали наступну відповідь (прохання вважати її офіційною відмовою з нашого боку від контактів із даною організацією, з якою ми співпрацювали з весни 2014 року)", - пише він:

"Дякуємо за запрошення. Однак через останні події (мається на увазі звіт спостерігачів ОБСЄ щодо загибелі людей біля школи №63 у Донецьку в результаті обстрілу, як і факти співпраці ОБСЄ з терористами, які й раніше мали місце, і діяльність на користь агресора в особі РФ) ми, тобто група "Інформаційний спротив", змушені відмовитися від контактів із представниками Вашої організації", - цитує Тимчук.

"Ми високо цінуємо зусилля й діяльність представників ОБСЄ з європейських країн. Однак поки в ОБСЄ широко представлені громадяни Росії, ця організація, на превеликий жаль, дуже часто виступає в ролі ширми для агресивних планів РФ проти України. Через це ми вважаємо неможливою подальшу спільну роботу з даною організацією", - повідомляє він.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ