Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ініціатива референдуму виглядає наївно і мало продуктивно, - Цибулько

Ініціатива референдуму, яку озвучив «Правий сектор», виглядає дещо наївною і мало продуктивною. Про це сьогодні, 22 липня, в коментарі Гал-інфо заявив політолог Володимир Цибулько.

«Ця заява не серйозна і не має політичної ваги. Знаєте чому? Тому що вона зроблена без врахування реалій і розуміння закону про референдум, як він прийнятий і як він діє», - сказав політолог.

Розповідаючи про причини таких заяв політолог також звернув увагу на недавній конфлікт у Мукачевому.

«Якщо говорити детальніше, то Мукачеве - це маркер, який визначив певну незрілість «Правого сектору», незавершеність проекту.  Внутрішня дискусія в організації виявилась ще й криміналізованою. Фактично, дії «Правого сектору» на політичному  обличчі цієї організації поставили серйозний «хрест». Тому що з таким підходом до політики можна загратися у відвертий кримінал. Політика - це якраз механізм розв’язання конфліктів, а не їх створення. «Правий сектор» на Закарпатті продемонстрував, що як політична сила він не готовий використовувати політичні інструменти для розв’язання політичного конфлікту. Вони, швидше, внутрішню конфліктність в самій політичній силі виносять і роблять проблему цілому народу», - розповів Володимир Цибулько.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ