Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Інспектора ДАІ засудили за шахрайство

Вироком Івано-Франківського міського суду колишнього інспектора ДАІ визнано винним у шахрайстві та зловживанні службовим становищем. Повідомила прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

Півроку тому, міліціонер підробив на користь одного із учасників ДТП документи необхідні для отримання страхових виплат. Правоохоронець вказав завідомо неправдиві дані про дату зіткнення та вулицю, на якій воно трапилось.

Внаслідок правильно обраної держобвинувачем тактики досудового слідства, вже колишній міліціонер зізнався у шахрайських діях та в суді повністю визнав свою вину.

Суд позбавив його спеціального звання – старший лейтенант міліції та заборонив працювати в правоохоронних органах протягом 3 років. Крім того, йому на 1 рік 6 місяців встановлено іспитовий строк . Однак, якщо впродовж цього часу чоловік вчинить злочин, або порушуватиме правила відбування покарання, випробувальний термін може бути скасований і судом буде призначено реальне покарання в вигляді позбавлення волі терміном на 5 років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ