Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Інспектора Західного офісу Держаудитслужби затримали на хабарі

Головного державного фінансового інспектора Управління Західного офісу Держаудитслужби затримали за хабарництво. Про це повідомив військовий прокурор Олег Сенюк.

"Хабарник нового дня. І як би не було важко військовим прокурорам з Хмельниччини, які вже добу на ногах, але свою роботу знають і філігранно виконують.

Так, офіцери вже оформили затримання головного державного фінансового інспектора Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області, якого «розробляли» впродовж останніх двох місяців.

47-річний чоловік за 4 тисячі американських доларів обіцяв вплинути на службових осіб Городоцького відділу поліції Головного управління Нацполіції Хмельниччини, аби ті закрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 191 КК України. Але не тут то було! Попався він учора, 14 червня, на черговому хабарі в 2 тисячі доларів.

І в цю мить, поки пишу цей пост, військові прокурори Хмельницького гарнізону в злагодженому тандемі з оперативниками ВБКОЗ УСБУ в Хмельницькій області проводять першочергові слідчі (розшукові) дії. І не лише. Ще й обшуки за місцем проживання і роботи корупціонера та інших його можливих співучасників.

Опісля будуть вирішувати питання щодо повідомлення вимагачу про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України, обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

Повірте, справедлива Феміда знайде кожного, хто зазіхнув на Закон. І віддасть по заслузі!" - зазначив Олег Сенюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ