Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Інспекторів УЄФА у Львові зустрічатимуть Суркіс та Кличко

Сьогодні, 13 вересня, о 18.00 год. на Львівському іподромі  розпочнеться зустріч із президентом Федерації футболу України Григорієм Суркісом, директором виконавчої  дирекції Євро-2012 Іваном Федоренком, багаторазовим чемпіоном світу з професійного боксу Віталієм Кличком, головою Львівської ОДА Петром Олійником,  міським головою Львова Андрієм Садовим та інспекторами УЄФА – повідомили „Гал-іnfо” у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.

Нагадаємо, сьогодні о 13.15 год. на Львівське летовище з Варшави чартерним рейсом прибуває делегація УЄФА, яка перебуватиме в Україні з оглядовим візитом в рамках участі України і Польщі в тендері за право приймати фінальний турнір чемпіонату Європи-2012 року з футболу 13-16 вересня 2006 р. У складі делегації: член комітету змагань національних збірних Гері Бін, директор відділу професійного футболу Джорджіо Марчетті, голова відділу змагань національних збірних Мікаель Зальцер, менеджер змагань УЄФА ЄВРО Кристоф Йонг, координатор змагань УЄФА ЄВРО 2008 Бруер Маріон-Ніколь, голова відділу УЄФА з проведення заходів Майк Кісс.
 Делегація огляне об’єкти, які заявлені Львовом на Євро-2012. Інспекторам буде представлено Львів, а німецька фірма демонструватиме проект стадіону, який планують збудувати у нашому місті.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ