Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Інспектори ДАІ затримали викрадача машини за півгодини після злочину

Сержанти міліції – інспектори ДАІ за півгодини знайшли викрадене авто і затримали крадія, повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

28 листопада під час несення служби інспектори ДПС Стрийського відділення ДАІ сержанти міліції К. та Р. близько 4.00 години від чергового Стрийського райвідділу міліції отримали повідомлення про незаконне заволодіння транспортним засобом.

Зокрема, інспекторам ДАІ повідомили, що у селі Гірне Стрийського району було викрадено автомобіль «ВАЗ-2106», який належить 46-річному місцевому жителю.

Спритним сержантам міліції – інспекторам ДПС ДАІ К. та Р. знадобилося всього півгодини, аби вийти на слід та затримати крадія.

Так, за «гарячими слідами» інспектори ДАІ встановили та затримали громадянина С., 20-річного жителя села Довголука Стрийського району.

Варто відзначити, що чоловіка, який викрав автомобіль та почав утікати подалі від місця скоєння злочину, спіткала невдача – на викраденій машині він потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Однак це було не останнім розчаруванням крадія: щойно він почав утікати з місця аварії, як йому назустріч наближались інспектори ДАІ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ