Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Інспектори УЄФА вимагають, щоб Львів до 15 жовтня надав детальну концепцію розвитку аеропорту

Презентації Львова та Донецька під час інспекційного візиту УЄФА до України та Польщі були найкращими, окрім того, Львів представив найбільш якісну презентацію свого майбутнього стадіону. Такі висновки були оприлюднені 21 вересня 2006 року під час наради у Міністерстві сім’ї, молоді та спорту за підсумками візиту делегації УЄФА. За словами генерального директора виконавчої дирекції «Євро-2012» Івана Федоренка, успішна організація цього візиту ще більше наблизила нашу країну до перемоги у тендері на право приймати Чемпіонат Європи з футболу 2012 року – повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міськради.
Під час наради були оприлюднені і низка зауважень та побажань, які інспектори УЄФА висловили перед своїм від’їздом з України. Зокрема, Львів до 15 жовтня повинен надати більш детальну концепцію розвитку місцевого аеропорту – повідомив координатор проекту «Євро-2012 у Львові» Остап Процик. За його словами, додаткові побажання і рекомендації – це свідчення того, що представники УЄФА серйозно розглядають можливість проведення чемпіонату в українських та польських містах.
Протягом 26-27 жовтня міський голова Львова Андрій Садовий спільно з міськими головами інших міст-кандидатів на право приймати матчі „Євро-2012” перебуватиме у штаб-квартирі УЄФА у Швейцарії, де вручить угоди з містами, в яких обумовлено низку взаємних прав та обов’язків сторін на час проведення чемпіонату.
Сьомого грудня делегації України та Польщі на чолі з президентами обох країн проведуть заключну презентацію спільної заявки. Восьмого грудня виконком УЄФА остаточно назве місце проведення „Євро-2012”.
Окрім спільної заявки України та Польщі, на це право претендують Італія, а також Угорщина спільно з Хорватією.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ