Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Instagram тестує у США платну підписку на блогерів

Instagram 19 січня розпочав тестувати платну підписку на блогерів. За окрему доплату фоловери зможуть отримувати ексклюзивний контент.

Про це йдеться у блозі Instagram, інформує Громадське.

Наразі в тестуванні функції беруть участь лише декілька блогерів зі США — наприклад, призерка Олімпійських ігор Джордан Чайлз.

Щомісячна підписка відкриватиме доступ до ексклюзивних трансляцій та Stories блогерів. У компанії вважають, що така функція допоможе залучити більшу аудиторію.

Крім того, платні підписники отримають фіолетову позначку, яка вирізнятиме їх з-поміж решти підписників. Позначка відображатиметься, коли людина коментуватиме пости або писатиме особисті повідомлення.

Як пише TechCrunch, вартість місячної підписки коливатиметься від 0,99 долара до 99,99 долара: блогери зможуть самостійно визначити ціну. Також в Instagram заявили, що до 2023 року з блогерів не будуть стягувати відсоток за платну підписку.

Раніше TechCrunch повідомляло, що соцмережа розробляє технологію для запобігання створення скриншотів ексклюзивного змісту, втім, у Instagram заявили, що на першому етапі тестування такої технології ще немає.

Упродовж найближчих місяців компанія планує розширити тестування платної підписки на користувачів в інших країнах. Коли ця функція з'явиться в Україні — невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ