Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Інститут громадського лідерства розпочинає черговий набір на навчання лідерів громадських організацій, молодіжних осередків політичних партій та рухів

Інститут громадського лідерства (ІГЛ) розпочинає черговий набір на навчання лідерів громадських організацій, молодіжних осередків політичних партій та рухів, активну молодь. Про це повідомили в ІГЛ.
ІГЛ – унікальний навчальний заклад на теренах України. У ньому протягом року навчається 48 лідерів з різних громадських організацій, молодіжних осередків політичних партій, рухів та активна молодь.
Слухачам, що успішно пройдуть курс навчання в Інституті Громадського Лідерства, видається диплом про отримання кваліфікації “менеджера неурядових громадських організацій”, щоб продовжити навчання ІГЛ рекомендує найактивніших випускників до вступу в провідні європейські навчальні заклади та міжнародні програми обміну студентів.
У складі професорсько-викладацького колективу є, зокрема, професор, доктор історичних наук Ярослав Дашкевич; професор, доктор історичних наук Віктор Голубко; професор, доктор економічних наук Віктор Шевчук та інші.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ