Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Інститут громадського лідерства у Львові презентує інтерактивну навчальну програму

Інститут громадського лідерства у Львові презентує інтерактивну навчальну програму «Громадський лідер». Навчання призначене для членів громадських організацій, активної молоді. Програма складається з двох семестрів, один призначений для розвитку лідера як особистості, а другий – ефективний набір методик для успішного керівництва проектами, організаціями. У межах програми видано книгу «Посібник лідера». Про це повідломила прес-служба Львівської міської ради.

Навчальна програма «Громадський лідер» дає можливість: реалізувати власні ідеї, вміння та прагнення; познайомитись з цікавими людьми; досягти поставлені цілі; навчитись написанню проектів, що сприяють розвитку громадянського суспільства; отримати консультації та підтримку професіоналів; розкрити свій лідерський потенціал; підвищити якість свого життя; відчути командний дух; оволодіти новими знаннями та спробувати реалізувати їх на практиці за допомогою 16 навчальних дисциплін.

Інститут громадського лідерства за сприяння Львівської міської ради видав книгу «Посібник лідера». Книга є навчальним підручником. В підручнику розміщена практична інформація, яка потрібна для щоденної роботи громадському лідеру: основи менеджменту, фандрайзинг, створення громадської організації, PR, грантовий менеджмент, NLP, психологія росту, публічний виступ, дебати, тести для визначення лідерських якостей.

Детальніше на сайті: www.ihl.org.ua

Довідка.

Інститут громадського лідерства – це унікальний заклад, в якому протягом року навчаються лідери громадських організацій, рухів, амбітні, ініціативні, енергійні люди зі Львова та інших міст України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ