Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Інтенсивність обстрілів в зоні АТО знизилась - штаб

У зоні проведення антитерористичної операції з початку доби інтенсивність обстрілів позицій ЗСУ з боку бойовиків знизилася, втім ситуація залишається напруженою. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Ситуація у районі проведення АТО залишається напруженою. Російсько-терористичні бандформування й далі не виконують в повному обсязі всі зобов'язання в межах останніх домовленостей щодо дотримання перемир'я. Хоч інтенсивність та кількість ворожих обстрілів з початку цієї доби суттєво знизилися, все ж з опівночі вже обліковано 4 факти застосування бойовиками зброї проти підрозділів ЗС України. ...В результаті ворожих обстрілів жоден військовослужбовець ЗС України сьогодні не постраждав", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що українські військові у відповідь на обстріли із сторони бойовиків вогонь не відкривали.

Зазначається, що з початку доби бойовики з протитанкового гранатомету обстріляли позиції ЗСУ біля Павлополя на Приморському напрямку. На Донецькому напрямку, в районі Кам'янки, вдень зафіксовано два обстріли позицій українських військових зі стрілецької зброї та мінометів. На Луганському напрямку, поблизу селища Жовте, сталася одна збройна провокація із застосуванням стрілецької зброї. 

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ