Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Інтермаркет» працює над можливістю зниження цін

ТзОВ «Торгова Компанія «Інтермаркет» працює над  можливістю зниження цін. Про це в коментарі «Гал-info» сказала директор департаменту торгівлі «Інтермаркету»  Мирослава Олійник, відповідаючи на запитання, чи «Інтермаркет» буде виконувати рекомендацію Антимонопольного комітету щодо зниження цін на продукти харчування у зв’язку із зниженням цін на пальне.
«Сьогодні ми отримали рекомендації від Антимонопольного комітету «Інтермаркет», наразі працюємо над зниженням цін на  продукти харчування», - сказала вона.
Як додає Мирослава Олійник, у  зв’язку з тим, що Антимонопольним комітетом у Львівській області були рекомендовані ціни на кисло-молочну продукцію, хлібо-булочні вироби, борошняні, макаронні вироби, дотримуватися націнки на ці товари до 15%, у наших супермаркетах і в мережі дисконтів і так дотримувалися такої націнки. «Ми зараз працюємо над тим, чи є можливість ще знизити, чи її нема. Наразі це питання знаходиться в роботі», - сказала вона
Нагадаємо, сьогодні, 3 листопада, голова Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Ігор Коломієць провів нараду – „круглий стіл” з керівниками гуртівень та супермаркетів Львова з питань цінової ситуації на продукти харчування. З метою запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції зазначеним керівникам надані рекомендації щодо зниження цін на продукти харчування у зв’язку із зниженням цін на пальне. На нараді роз’яснено, що до суб’єктів господарювання, які відмовляються від перегляду цін, будуть застосовані відповідні санкції.
      ТзОВ «Торгова Компанія «Інтермаркет» заснована у 1992 році. Діяльність – гуртова та роздрібна торгівля (25 об’єктів торгівлі, понад дві тисячі робочих місць). Компанії належить мережа супермаркетів «Арсен» (3 об’єкти), дисконтних магазинів «Барвінок» (18 об’єктів), магазинів самообслуговування «Інтермаркет», а також дві гуртівні (cash&carry) та власний логістичний центр площею 10 000 м. кв.    
    
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ