Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„Інтермаркету” не дозволили встановити рекламний щит на вулиці Науковій поблизу магазину „Вам”

На засіданні виконкому почалась суперечка, коли зайшла мова про встановлення ТОВ „Інтермаркет” рекламного щита на вулиці Науковій.
Мова йшла про те, що спочатку „Інтермаркету” дозволили встановлення рекламного щита поблизу недобудованого моста на вулиці Науковій, але потім керівництво „Інтермаркету” передумало та вирішило встановити його поблизу „Арсену”, що виходить за 30 метрів від вікон супермаркету „Вам”. Депутат Львівської міської ради Володимир Губицький зазначив, що не проти реклами, але коли керівництво „Ваму” раніше хотіло поставити рекламу на цьому місці, то їм цього не дозволили: „Як би це було, якби я на проспекті Чорновола перед „Арсеном” поставив рекламу, що за 200 метрів знаходиться „Вам”?”. Володимир Губицький попросив, щоб „Інтермаркету” заборонили встановлювати цю рекламу.
 За видачу цього дозволу міський бюджет поповнився б на 400 000 гривень. У результаті члени виконкому відмовили у встановленні реклами саме у цьому місці. „За” проголосував Зеновій Сірик, утрималось троє та проти – четверо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ