Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Інвентаризацію військових об’єктів Міноборони у Львові продовжили до 1 січня

Інвентаризацію військових об’єктів Міноборони у Львові продовжили до 1 січня 2007 року — повідомив „Гал-info” секретар робочої групи з інвентаризації нерухомого майна і земельних ділянок військових формувань ЗОК Львівської міської ради Роман Андрусишин.


За його словами, за місяць роботи, відколи працює робоча група, їй не вдалося провести інвентаризацію всіх військових об’єктів Західного оперативного командування у Львові, отож члени робочої групи звернулися до міського голови Андрія Садового продовжити інвентаризацію ще на місяць — до першого січня.
За словами Андрусишина, наразі депутати оглянули лише близько п’яти об’єктів, а за наступних два тижні мають оглянути ще приблизно 40-50 об’єктів. Проте, як він переконаний, з таким завданням робоча група справиться.
Окрім проблеми із браком часу, при інвентаризації військових об’єктів на заваді роботи депутатів також дуже часто, за словами Романа Андрусишина, стає те, що військові відмовляються допускати членів робочої групи на територію військових частин.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ