Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Інвестор „ПоліІнвестГрупп” компанії „Трускавецькурорт” планує збудувати 4–зірковий готель „Каштан”

Інвестор ТОВ „ПоліІнвестГрупп” компанії  ЗАТ „Трускавецькурорт” планує збудувати 4–зірковий готель „Каштан”. Про це „Гал-info” повідомили в Трускавецькій міській раді.
Як зазначили в міській раді, санаторій „Каштан”, який є одним з корпусів   „Трускавецькурорту”, планується повністю його знести, а на цьому самому місці збудувати новий корпус, зберігши його назву „Каштан”,  який би відповідав європейським стандартам. „Його легше розібрати, чим зробити в ньому повну реконструкцію, оскільки це однотипна панельна дев’яти поверхова будівля”, – сказали в міській раді.
Нове приміщення корпусу не буде багатоповерховим, оскільки згідно з генеральним планом Трускавця, зараз якщо проводиться будівництво в місті, то зводяться малоповерхові будівлі, так званні вілли, для того зберегти архітектурну спадщину міста  - розповіли в міській раді
Як повідомляло „Гал-info”, у 2006 році інвестор ТОВ „ ПоліІнвестГрупп” планує вкласти в розвиток ЗАТ „Трускавецькурорт” 90 мільйонів доларів.
У 2005 році в ЗАТ „Трускавецькурорт” збільшилася сума реалізованих послуг на 21,35% або 26 380,8 тис. грн  - з 123 555,7 тис. грн до 149 936,5 тис. грн.
ЗАТ „Трускавецькурорт” об’єднує 7 санаторіїв, а саме „Каштан”, „Берізка”, „Весна”, „Кристал”, „Алмаз”, „Янтар” та „Рубін”.  У складі товариства налічується 16 філій,  курортна поліклініка №2, БОЛ-1, БОЛ-2 та шість інших підрозділів. За 2005 рік статутний фонд підприємства не змінювався і становить 174 827,7 тис. грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ