Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Інвестори житлового будівництва на вулиці Плуговій, 5 та трудовий колектив ЛДБК-2 пікетують прокуратуру Львівської області

Близько 50 чоловік інвесторів житлового будівництва на вулиці Плуговій, 5 та трудовий колектив ВАТ „Львівський домобудівний комбінат №2” пікетують прокуратуру Львівської області.

 Пікетувальники вимагають від прокуратури припинити свавілля, яке є навколо будівлі на вулиці Плуговій, 5, де за проплачені кошти пайовиків житлового будівництва пайовики не отримали житло а також трудовий колектив ВАТ ЛДБК-2 вимагає, щоб не зареєстровували незаконно створене дочірнє підприємство «Житлово-комунальне підприємство».
За словами представників трудового колективу, 11 липня відбудуться загальні збори акціонерів, на яких правління ЛДБК-2 буде намагатися узаконити документи по створенню цього підприємства.  Також представники трудового колективу розповіли, що згідно з трудовим договором, який вони підписували на 5 років, вони мали отримати по квартирі. Насправді працівники там працюють вже понад 20 років і голова правління ЛДБК-2 поселив їх у гуртожитки, де в одній двохкімнатній квартирі живе по дві сім’ї.
Сьогодні пайовики будівництва також планували пікет сесії ЛМР, однак акцію було відмінинено через те, що вчора, 21 червня, вони зустрічалися з помічником міського голови Галиною Погорєловою, яка пообіцяла посприяти обманутим інвесторам й наголосила на бажанні міської ради повністю йти назустріч людям. Тепер пайовики основні свої претензії скеровують до прокуратури і наголошують на тому, що правоохоронні органи не йдуть на співпрацю з людьми.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ