Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Інженерні служби житлово-комунальних господарств фінансуються тільки на 10-20% від потреби

Інженерні служби житлово-комунальних господарств фінансуються тільки на 10-20% від потреби. Про це йшлося  на прес-конференції за участю голів районних адміністрацій Львова за підсумками роботи у минулому році
За словами голови Шевченківської районної адміністрації Зеновія Курила, за підрахунками для нормального функціонування житлово-комунальних господарств району потрібно близько 15-16 млн грн, в 2006 році виділено тільки 3,5 млн грн. „Буде складно працювати в цьому році відтак, львів’яни можуть не сподіватися на покращення обслуговування їх будинків”, – сказав він.
На реконструкцію каналізації, інженерних споруд в Галицькому районі потрібно фінансування на суму 52 млн грн, в цьому році на фінансування житлово-комунального господарства виділено 4,7 млн грн – сказав  голова Галицької районної адміністрації Іван Лозинський.
На ремонт доріг у Франківському районі потрібно 600 тис. грн, профінансовано з бюджету тільки на 5-10% - зазначив голова Франківської  районної адміністрації Василь Дзера.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ