Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ірина Фріз підписала Меморандум з американською компанією, що працює в напрямку гуманітарного розмінування

Мністр у справах ветеранів Ірина Фріз підписала Меморандум про співпрацю з американською компанією «Tetra Tech» TMR Operating Unit, яка виступила з ініціативою організації навчальних курсів для ветеранів по здійсненню робіт з гуманітарного розмінування.

"В ході зустрічі обговорили формат співпраці, що буде спрямовуватись на забезпечення комплексної підтримки ветеранів війни в Україні на соціальному, фінансовому та освітньому рівнях. Зокрема, Компанія пропонує розпочати та забезпечити підготовку, навчання та сертифікацію спеціалістів з гуманітарного розмінування. "Tetra Tech" готова створити умови, в яких ветерани будуть зайняті на всіх рівнях управління та впровадження проекту, їм буде надано необхідну для цього підготовку", - розповіла Міністр у справах ветеранів Ірина Фріз.

"Тetra Tech" виконуватиме всі операції відповідно до Національних стандартів протимінної діяльності, які були прийняті в Україні в 2018 році та дотримуватиметься вимог щодо всіх аспектів протимінної діяльності. Компанія має великий досвід з очищення зон бойових дій, розмінування території.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ