Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ірина Луценко: Слідчі прокуратури дали зрозуміти - справа буде сфабрикована

Народний депутат Ірина Луценко під час брифінгу повідомила, що сьогодні більше двох годин вона давала пояснення слідчим міської прокуратури у якості свідка у рамках розслідування справи про перевищення повноважень працівниками правоохоронних органів під час застосування сили під Святошинським РВВС 11 січня 2013 року за ч. 2 ст. 365 Кримінального Кодексу України.

«Я підписала документи про нерозголошення інформації по цій справі. Втім, по тональності питань слідчих прокуратури можна зробити висновок, що ця справа буде сфабрикована», - наголосила вона.

Також народний депутат повідомила, що необережні слідчі, коли виходили в коридор лікарні, кинули наступну фразу: «Мы здесь ведем себя хорошо, но все равно будем делать версию о том, что пьяный Луценко нападал на руководство «Беркута». За это и получил».

Коментуючи появу у деяких ЗМІ довідки київської клініки про начебто перебування Луценка у стані алкогольного сп’яніння Ірина Луценко заявила, що Луценка було доставлено до клініки «Борис» близько другої години ночі, де він був оглянутий лікарями приватної клініки. «Наступного дня станом на 15.30 він перебував у реанімаційному відділенні під крапельницями, тож у цей час жодних оглядів та аналізів у Луценка не брали. «Ніхто ніякого алкоголю не вживав. Ну хіба що «Гівалекс», ліки від кашлю, оскільки застудилися. Тоді під впливом алкого! ю має перебувати вся наша родина, як і решта громадян, які вживають даний медичний препарат. Виходить, що українські аптеки продають ліки із вмістом алкоголю без ліцензії», - додала народний депутат.

«Мені зрозуміло, що владою вибудовується наступна схема: п’яний Луценко сам себе побив і підкинув під паркан», - наголосила І.Луценко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ