Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ірина Романів отримала одно- та трикімнатну квартиру в аферному будинку по вул. Плуговій, 5

Екс-заспуник міського голови Львова Ірина Романів отримала одно- та трикімнатну квартиру в аферному будинку по вул. Плуговій, 5  Про це під час сьогоднішньої прес-конференції розповів пайовик вищезгаданого будинку Андрій Зозуля.

 „Ми декілька разів бачили Ірину Романів в будинку. Вона зараз там займається облаштуванням своїх квартир, а швидше квартири, оскільки обидві квартири знаходяться на одному майданчику. Чи виступала вона пайовиком, як і ми, цього будинку, ми цього не знаємо, знаємо лише те, що вона зафіксована в документах на отримання квартири”, – наголосив Андрій Зозуля.
 Варто нагадати, що протягом липня-жовтня 2003 року було укладено  договори із ВАТ "Львівський домобудівний комбінат №2" про пайову участь у будівництві житла у Львові по вул. Плугова, 5. Голова правління ВАТ "ЛДБК-2"  Василь Варський зобов'язався до кінця 2004 року передати пайовикам замовлені квартири у власність. Відповідно пайовики по договору зобов'язались сплатити інвестиційні внески згідно з погодженим графіком до кінця 2004 року в повній сумі. Однак будинок до цього часу не зданий в експлуатацію.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ