Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ірину Полякову пограбували вже вп’яте за два місяці

Квартиру депутата фракції БЮТ ЛМР Ірину Полякову два дні тому пограбували вже вп‘яте за два місяці. Про це вона повідомила «Гал-info».
«Я і гадки не маю, з якою метою і хто це може робити. Я переселилася в цю квартиру два роки тому і ще навіть не встигла до кінця все доробити. Тому красти в мене нічого, а грошей вдома я не тримаю», – розповіла депутат Львівської міської ради.
За словами Ірини Полякової, таке трапляється з нею вже не вперше. Під час першого пограбування з її квартири винесли всю апаратуру і парфуми. Однак наступного дня грабіжники знову повернулися, мабуть, хотіли забрати те, що не встигли винести минулого разу. Проте їм не пощастило, оскільки в квартирі була власниця. На третій раз – грабіжники висвердлили замок і забрали тільки ноутбук. Четверте пограбування було невдалим, оскільки грабіжникам так і не вдалося потрапити в помешкання, бо додому повернулася донька власниці квартири. Останнє, п‘яте пограбування, теж не увінчалося успіхом. Власниця квартири прийшла додому і побачила зняту з дверей ручку.
«Я обов‘язково винесу це питання на розгляд сесії міської ради. Оскільки не тільки я постраждала за таких обставин. Таких випадків у Львові дуже багато, а наші правоохоронні органи не виконують свої обов‘язки. Доказом цього є той факт, що коли я телефонувала до них після того, як мене пограбували, то протягом трьох годин ніхто не брав слухавку. Однак навіть, коли я до них додзвонилася і залишила свої координати, мені так і ніхто не передзвонив», – зазначила Ірина Полякова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ