Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Іспанські інструктори були шоковані від об'ємів роботи патрульної поліції - Андрій Вітер

У Львівській області проводиться черговий набір в патрульну поліцію. Правоохоронні органи скаржаться на постійний недобір кандидатів, що значно ускладнює їх робочу діяльність. Однак, навіть подібні нюанси не заважають захисникам порядку ефективно виконувати свої завдання.
Фото надане патрульною поліцією Львівщини.

Іноземні інструктори, які приїжджають працювати з нашими патрульними, у захваті від тієї кількості роботи, з якою доводиться працювати львівській патрульній поліції.

У інтерв’ю Гал-інфо, Андрій Вітер, старший інспектор з рекрутингу управління патрульної поліції Львівщини, розповів, що дуже багато тренерів з різноманітних країн світу приїжджають в Україну, зокрема у Львів, щоб поділитися досвідом зі своїми колегами. Але місцевим патрульним теж є, що розповісти своїм закордонним «побратимам».

«Іноземці були вражені тим, що у нас настільки багато викликів, тобто настільки багато порушень. Іспанські інструктори були шоковані від об'ємів нашої роботи, адже вони дуже великі. Вони дивувалися, як таке мале управління відносно міжнародних, обслуговує настільки багато викликів» - зазначив Андрій Вітер.

У свою чергу, наших інструкторів активно запрошують у Ізраїль, Туреччину, США, Угорщину та Канаду. Там вони можуть поділитися досвідом обслуговування викликів, оперативності, логістики, опрацювання матеріалів, та загалом, цікавими моментами роботи.

Повне інтерв’ю з Андрієм Вітром можна буде скоро прочитати на сайті Гал-Інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ