Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Істерика команди Януковича навколо заміни членів комісій на Донбасі зрозуміла - штаб Тимошенко

Істерику представників Януковича навколо заміни членів виборчих комісій на Донбасі дуже легко пояснити. Адже несподіваними замінами штаб Тимошенко зруйнував схему майбутніх фальсифікацій виборів, яка базується на домовленостях з членами комісій. Таку інформацію розповсюдив штаб «Донбас» кандидата в Президенти України Юлії Тимошенко. про це повідомив сайт CityNews.

 

«Де грошима, де залякуваннями прокуратури чи погрозами звільнень з роботи представникам Януковича вдалося домовитися з деякими членами комісій від Тимошенко, - йдеться в повідомленні прес-служби штабу« Донбас »Юлії Тимошенко. - Тому було ухвалено рішення привезти в Луганську і Донецьку області професійних людей з інших областей, на яких неможливо надавати ні адміністративного, ні морального тиску. Це зруйнувало плани команди Януковича, яка миттєво впала в інформаційну істерику ».

 

У той же час штаб «Донбас» висловлює подяку тим членам комісій, яку змогли в першому турі виборів налагодити протистояння масових фальсифікацій і захистити результат Юлії Тимошенко.

 

Штаб «Донбас» Юлії Тимошенко закликає засоби масової інформації забезпечити максимальну публічність виборчого процесу в Луганській і Донецькій областях, щоб вся країни побачила - хто і як фальсифікує вибори.

 

Штаб Донбас Юлії Тимошенко (Луганська, Донецька області) проводить цілодобовий моніторинг ситуації. Нагадаємо, що після першого туру виборів у Луганській області було зафіксовано близько півтисячі порушень. За 10 епізодами були порушені кримінальні справи.

 

CityNews 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ