Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Історія «Спартака» продовжується: Садовий разом із комісією ЛОР напрацьовуватиме проект рішення

“На сесії Львівської міської ради сталася дуже цікава ситуація: депутати Львівської міської ради звернулися до прокуратури Львівської області із заявою на неіснуюче рішення Львівської обласної ради продати через аукціон будівлі колишньої навчально-спортивної бази «Спартак», — зазначив сьогодні на президії Львівської обласної ради голова Мирослав Сеник.
За його словами, нарешті це питання буде раціонально вирішеним. «Я провів на цю тему розмову із Садовим, і у вівторок відбудеться засідання комісії, на якому буде присутній і міський голова, де напрацюємо та приймемо рішення», — зазначив Сеник.
Він також зазначив, що пропонується варіант, коли Львівська міська рада проведе конкурс на право використання земельної ділянки із правом викупу терміном на 49 років. А Львівська обласна рада продасть на аукціоні самі будівлі бази із збереження безпосереднього напрямку їх використання, тобто без зміни напряму використання також в такий термін. «У вівторок о 16 годині відбудеться засідання відповідної комісії ЛОР спільно із Садовим. Ми повинні напрацювати проект рішення, адже це справді цікавий об’єкт», — додав голова облради.
Нагадаємо, база «Спартак» знаходиться у Львові на вулиці Інструментальній. Питання щодо „Спартака” уже неодноразово не було підтримано на сесії депутатським корпусом Львівської обласної ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ